Segona edició del Concurs Euroacciona't

La segona edició d'Euroacciona't es va desenvolupar entre febrer i abril de 2014, emmarcat en l’any de les eleccions europees, s’ha centrat en la pregunta: Què proposes per millorar Europa?

El concurs Euroacciona’t 2014 ha volgut fomentar la reflexió i debat entre les persones joves sobre Europa i el seu futur amb motiu de les properes eleccions europees.

El jurat ha dut a terme la deliberació final per escollir el vídeo guanyador, que enguany, la guanyadora ha estat:

Esther Gabarró amb el vídeo Europa en las escuelas.

Enguany l’organització, donat l’insuficient nombre de vídeos que van complir els criteris per passar a la fase de votació popular, ha declarat desert el concurs per votació popular.

 

Llegeix més...

Primera edició del Concurs Euroacciona't

La primera edició d'Euroacciona't es va desenvolupar entre setembre i desembre de 2013, amb la pregunta:

"Segons tu, què significa o què hauria de significar ser ciutadà/na europeu/a?"

El 27 de gener de 2014, en el marc de la Jornada "Futur polític de la Unió Europea: eleccions al Parlament Europeu 2014" realitzades al Parlament de Catalunya es van fer entrega del premis:

- Premi del jurat al millor vídeo, a càrrec de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, ha estat per Montse Ros Olivas. Ha fet entrega del premi Ferran Tarradellas, Director de la representació de la Comissió Europea a Barcelona.

- Premi per votació popular, a càrrec del Consell Català del Moviment Europeu, havent rebut un total de 375 vots ha estat per Gerard López Chalé. Ha fet entrega del premi Joan Colom, President del Consell Català del Moviment Europeu i el Sr. Jo Leinen, president del Moviment Europeu Internacional.

Llegeix més...

Organitza:

FFiG logo cat

 

logo-ccme

Amb el suport:

 irpflogo

 

logo citizens for europe

 

Go to top